כדורי שוקולד תמרים:

 

חצי חבילת תמר מג'הול מגורען/ חבילת תמרים מעוכים בוואקום

50 גרם חמוציות/ אוכמניות מיובשות

כוס גרנולה

2 כפות אבקת חרובים/ פולי קקאו נא גרוס

2 כפות טחינה/ שקדיה

 

אופן ההכנה

1.מרככים את התמרים והחמוציות/ אוכמניות במים רותחים למשך כ10 דקות ומסננים היטב מהמים

2. מכניסים למעבד מזון את התמרים והחמוציות וכל יתר החומרים פרט לקוקוס וטוחנים לעיסה אחידה

3. מפזרים את הקוקוס בצלחת שטוחה

4. יוצרים כדורים מן העיסה ומגלגלים בקוקוס לציפוי

5. מניחים במקרר להתייצב למשך כשעתיים ובתיאבון.....:-)

להציל את אצידופילוס. © 2014 כל הזכויות שמורות