מצרכים (ל4 קרטיבים)

 

לשכבה האדומה: פלח אבטיח אדום ומתוק

לשכבה הצהובה: חצי מנגו (או בננה/ משמש/ מלון כתום –אפשר לשלב לפי הטעם)                                                        

לשכבה הירוקה:  5-6 עלי נענע ותפוח ירוק (או ענבים ירוקים/ קיווי- אפשר לשלב לפי הטעם)

כפית דבש

מעבד מזון/ מקל בלנדר

מיכל פלסטיק פשוט להכנת קרטיבים ביתיים

 

אופן ההכנה:

טוחנים את רכיבי כל אחת משכבות הצבע בנפרד.

את האבטיח ללא תוספות , ולרכיבי השכבות הצהובה והירוקה מוסיפים חצי כפית דבש ו2 כפות מים.

יוצקים את מיץ האבטיח לגביעי הפלסטיק בגובה שליש מהגביעים, מכסים ומכניסים להקפאה למשך שעה. (את 

המחיות של השכבות הנותרות שומרים במקרר)

כעבור שעה- יוצקים את השכבה הצהובה מעל שכבת האבטיח הקפואה (לגובה 2/3 מהגביע) מכסים במכסים 

ומחזירים להקפאה ל40 דקות.

כעבור 40 דקות- מוסיפים את השכבה הירוקה, מכסים ומכניסים להקפאה למשך כ12 שעות.

(חשוב להקפיד להוסיף את השכבות בזמן שהמחיות יציבות אך לא קפואות לגמרי, ע"מ שניתן יהיה להכניס בקלות 

את המקל של הארטיק המחובר למכסה)

לבריאות!

להציל את אצידופילוס. © 2014 כל הזכויות שמורות